Nieuwe Generatie DAF XDC en XFC voor speciale toepassingen en de bouw

Geoptimaliseerd voor de beste off-roadprestaties

Om optimaal te kunnen voldoen aan de specifieke eisen van ondernemers in de bouwsector, zijn de DAF XDC en XFC voor speciale toepassingen en bouwtoepassingen leverbaar met enkele of dubbele aandrijving en ontworpen voor de zwaarste werkzaamheden onder ruwe omstandigheden. De Nieuwe Generatie XDC is leverbaar met de 10.8 liter PACCAR MX-11 motor. De XFC is daarnaast ook beschikbaar met de 12.9 liter PACCAR MX-13 motor. Beide modellen bieden dankzij hun lage eigengewicht een hoog laadvermogen. De robuuste trucks bieden een grote oploophoek en een grote bodemvrijheid, en hebben een uniek exterieurontwerp met een robuuste bumper en grille en een stalen beschermingsplaat voor de radiateur. De TraXon geautomatiseerde transmissie is leverbaar met speciale software-instellingen voor een uitstekend rijgedrag, zowel op de weg als off-road.

Truck Trading Group

Betonmixer

De Nieuwe Generatie DAF XDC/XFC Mixer combineert een lichtgewicht voertuigchassis met een robuuste cabineconstructie voor een hoog laadvermogen en maximale inzetbaarheid. Bovendien zorgen geoptimaliseerde aandrijflijnen voor de soepelste rijervaring, zelfs op zwaar terrein.

• Superieure tractie op moeilijk terrein
• Laag chassisgewicht voor maximaal laadvermogen
• Robuuste 3-delige stalen bumper

Truck Trading Group

Kipper

De Nieuwe Generatie DAF XDC/XFC is dankzij een extreem robuust chassis, 3-delige bumper en een krachtige aandrijflijn geschikt voor kippersystemen en ontworpen voor de zwaarste taken op elk terrein.

• Extreem robuust
• Uitstekende terreinwaardigheid
• Hoog laadvermogen

Grote bodemvrijheid en een grote oploophoek

3-delige stalen bumper

Radiateurbescherming

Zwarte grillestrips

Flexibele opstaptrede (optioneel)

Truck Trading Group

Haakarmsysteem 

De Nieuwe Generatie DAF XD/XF met haakarmsysteem is voorzien van een robuust chassis en een robuuste 3-delige bumper. Krachtige aandrijflijnen zorgen voor optimale inzetbaarheid van het voertuig, in elke omgeving of situatie.

• Hoge laadvermogens
• Robuust en stabiel chassis
• Uitstekende off-road eigenschappen

Truck Trading Group

Vlakke open laadvloer met kraan

De Nieuwe Generatie DAF XD/XF met open laadbak en kraan is ideaal voor het leveren van bouwmaterialen op een krappe locatie op een bouwterrein en biedt maximale manoeuvreerbaarheid en een robuust chassis voor hogere laadvermogens. De uiterst veelzijdige kraan kan achter de cabine of aan de achterkant van het chassis worden geplaatst, of met een eigen oplossing naar keuze worden opgebouwd.

• Leverbaar met 10-tons vooras
• Uiterst kleine draaicirkel
• Robuuste 3-delige stalen bumper

Truck Trading Group

Neem contact op met onze verkoper

Guy Stulens

Verkoper DAF

0495 / 29 03 64 guystulens@ttlimburg.be Contacteer Guy
Truck Trading Group

Neem contact op met onze verkoper

Bert Lantmeeters

Verkoop DAF

0472 / 80 05 81 bertlantmeeters@ttlimburg.be Contacteer Bert
Website design & development by Logo Popkorn