Mercedes-Benz Vans

Om uw bedrijf optimaal te laten functioneren en u zich op uw job te kunnen concentreren, heeft u sterke, betrouwbare partners nodig: de bestelwagens van Mercedes-Benz.

De Mercedes-Benz Vito

Uw goed uitgeruste werkpaard, helemaal klaar voor elke veeleisende dagtaak. Met een laadlengte tot 3.061 mm en een laadvolume tot 6,6m3 kan de Vito een lading tot 1.374 kilo vervoeren. De dynamische motoren, geavanceerde veiligheidssystemen en afwerking zijn de signatuur van Mercedes-Benz. Dankzij de verschillende dakhoogtes, lengtevarianten en opties, is er voor elke inzet een Vito op maat.

De Sprinter. De nieuwe standaard

Toekomstgericht, efficiƫnt en betrouwbaar. Hij is zo veelzijdig dat u altijd precies het juiste model voor uw vervoersopdrachten vindt, en hij ziet er zo goed uit dat hij positief opvalt: de nieuwe Sprinter De talrijke voertuigvarianten en uitrustingen stellen u in staat om precies dat voertuig te configureren dat u voor ogen staat: een rendabel instapvoertuig met voorwielaandrijving, een heel precies op de toepassing afgestemde Gesloten Bestelwagen, een Chassis-cabine met open laadbak of een Tourer met een aantrekkelijke passagiersruimte.

De Citan: stadsheld

Met de Citan bieden wij u een stadsbestelwagen met compacte afmetingen en grote laadruimte, die perfect is afgestemd op de vele uitdagingen in de stad. Krachtige diesel- en benzinemotoren met een laag brandstofverbruik vanaf 4,6l/100 km en groots op veiligheidsgebied dankzij de veiligheidssystemen van Mercedes-Benz.

Website design & development by Logo Popkorn