Truck Trading Group

DAF Connect

Meer rendement door meer inzicht

DAF Connect, het on-line fleetmanagement platform waarmee de prestaties van voertuigen, vloten én chauffeurs real-time gemonitord kunnen worden. Dankzij dit intelligente en gebruiksvriendelijke platform houdt u grip op uw logistieke processen en haalt u het beste uit uw mensen en uw voertuigen.

DAF Connect is ontwikkeld met als uitgangspunt hogere voertuigbeschikbaarheid, lagere operationele kosten, betere logistieke efficiency en maximale flexibiliteit te creëren. De DAF Connect Portal geeft precies aan wat u moet weten om deze doelen te realiseren. 

Is uw voertuig uitgerust met DAF Connect en wenst u ook alle details up-to-date te volgen, neem dan snel contact op met uw dealer. Hij maakt u wegwijs op het platform. 

Meer informatie
Truck Trading Group

Dashboard

Het fleet management systeem verzamelt realtime informatie en presenteert deze online aan u op een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard

Truck Trading Group

Fuel reports

De modules Driver Reports en Vehicle Reports geven u op elk moment inzicht in het rijgedrag van de chauffeur en het brandstofverbruik van uw truck.

Truck Trading Group

Eco Score Card

Beoordeel de prestaties van uw individuele chauffeurs nog eenvoudiger. Met de ECO Score Card kunt u rijgedrag tot in detail vergelijken en targets monitoren.

Truck Trading Group

Alerts

Per chauffeur of voertuig ontvangt u realtime berichten van vooraf ingestelde meldingen, zoals afwijkingen van snelheid, route, locatie en brandstofverbruik.

Truck Trading Group

Fuel Level Deviation

Grip op uw brandstofverbruik en de hoogst mogelijke opbrengst per kilometer. Daar streeft u naar.

Truck Trading Group

Vehicle health

Om ervoor te zorgen dat de conditie van uw vloot op elk moment optimaal blijft, wordt u direct op de hoogte gesteld van mogelijke afwijkingen.

Truck Trading Group

Remote Tacho Download

Hiermee kunnen transporteurs het geheugen van zowel chauffeurskaarten als tachografen on-line en real-time uitlezen, opslaan en analyseren. Remote Tacho Download ondersteunt de transporteur bij het maken van een sluitende tacho-administratie en bespaart veel tijd. Met Remote Tacho Download levert DAF drie oplossingen in één: een download-, een opslag- én een analyse-tool.

Website design & development by Logo Popkorn