mrt 2021

Truck Trading Limburg

TTL legt voor 8 miljoen DAF’s in de winkelkar

De groep rond Truck Trading Limburg (TTL) in Houthalen-Helchteren, heeft een gigantische bestelling geplaatst bij vrachtwagenfabrikant DAF. Omdat de dealer voelt dat de markt opnieuw aantrekt, werden meer dan 100 voertuigen aangekocht, goed voor een investering van meer dan 8 miljoen euro.

TTL is een onderdeel van de Truck Trading Group, een gekende verdeler van vrachtwagens. Het bedrijf verkoopt merken als Fiat, Iveco en DAF. Het is bij die laatste dat zopas een grote bestelling werd geplaatst.

“We zien de laatste tijd een enorme stijging in de vraag naar nieuwe trucks”, zegt Guy Stulens van TTL. “Het lijkt wel of veel bedrijven de knop hebben omgedraaid en hun investeringen niet langer uitstellen. Tegelijkertijd merken we dat de productie bij zowat alle truckfabrikanten een paar maanden vertraagd is. Dat is vooral te wijten aan problemen die zij ondervinden met hun toeleveranciers.”

Beide gegevens opgeteld, heeft TTL doen besluiten om zelf de vlucht vooruit te nemen. “We hebben de gewoonte om onze klanten altijd diverse trekkers en bakwagens uit voorraad aan te bieden”, stelt Stulens. “Vandaar dat we hebben besloten om ineens een grote bestelling te plaatsen. Zo zullen we onze stocks aanvullen met 110 trekkers en diverse bakwagens, zoals gesloten bakken, kippers, containerhaaksystemen en kraanwagens. We maken ons sterk dat deze voorraad voorlopig moet volstaan om de huidige vraag op te vangen.”

 

 

 

Website design & development by Logo Popkorn