okt 2023

Truck Trading Group

Samenwerking met TDL

TDL heeft zijn samenwerking met Truck Trading Limburg nv bevestigd met de aankoop van 50 DAF trekkers van de nieuwe generatie. De deal, waarvan de eerste wagens nu al geleverd worden, bestaat uit 4x2 en 6x2 trekkers.

Kenneth Vliegen, Director Fleet en Facility, “In plaats van enkel te focussen op de prestaties van de trekkers, hebben we ook en vooral ingezet op de tevredenheid van de chauffeurs. We hebben gekeken naar de ergonomie, met speciale aandacht voor het comfort van de chauffeurs tijdens lange ritten. Er is dus bewust gekozen voor de nieuwe, grote DAF XG cabine.

Naast het comfort hebben we ook veiligheid en het milieu hoog in het vaandel staan. Samen met DAF zijn we met behulp van de nieuwste technologieën tot een zo zuinig en ecologisch mogelijk resultaat gekomen. Het is de bedoeling dat onze chauffeurs en techniekers nauwer gaan samenwerken met onze partner Truck Trading Limburg om het beste rendement uit deze technologieën te halen.”

Bovenop de 50 trekkers bestelde TDL ook 8 DAF LF bakwagens voor distributie van gekoelde producten.  Deze wagens zullen opgebouwd worden door onze partner All 4 Trucks.

 

Foto: Kenneth Vliegen, Director Fleet en Facility en Guy Stulens, Accountmanager DAF Trucks bij TTL.

Website design & development by Logo Popkorn