DAF XDC voor speciale toepassingen en de bouw

Truck Trading Group

DAF XDC

Deze serie hoogwaardige bouwvoertuigen omvat configuraties met twee, drie en vier assen en met enkele of dubbele aandrijving. DAF levert daarmee voor vrijwel elke specifieke toepassing in het bouwsegment de ideale truck op maat.

Truck Trading Group

De Nieuwe Generatie XDC is leverbaar met de 10.8 liter PACCAR MX-11 motor. Het model biedt dankzij hun lage eigengewicht een hoog laadvermogen. De XDC is ontworpen voor zware werkzaamheden onder uitdagende omstandigheden en hebben daarom een extra robuuste bumper en een stalen beschermingsplaat voor de radiateur. De XDC – die zich uiterlijk ook onderscheiden door een stoere grille – hebben een grote oploophoek en een grote bodemvrijheid voor uitstekende off-roadprestaties. 

De nieuwe serie premium DAF trucks voor speciale toepassingen en de bouwsector zijn vanaf nu te bestellen. De productie start begin 2023.

De nieuwe 2-, 3- en 4-assige DAF XDC en XFC trucks zijn de perfecte voertuigen voor zowel speciale toepassingen als het bouwsegment. Ze combineren hoge laadvermogens met uitstekende off-road prestaties en een robuust ontwerp.         

Website design & development by Logo Popkorn